verdonschot - samen vernieuwen in de praktijk
HomeNotre librairie › Livre

Samen vernieuwen in de praktijk: toolbox om werk te maken van innovatie

par: Suzanne Verdonschot web 111976674546 Suzanne Verdonschot, IMG 0408 111959659067 Paul Keursten, Marloes van Rooij - ; éditeur Springer Uitgeverij   13-09-2009

Cette page n'est pas disponible en français - Vue en Néerlandais:

Dit boek en de bijbehorende werkvormen bieden handvatten voor het werken aan het vinden van slimme oplossingen voor lastige vraagstukken. Het is gebaseerd op het onderzoek naar leren en innoveren dat we de afgelopen jaren hebben verricht. Deze studies en de resultaten ervan hebben we beschreven in diverse wetenschappelijke en praktijkgerichte artikelen, congresbijdragen en een proefschrift.

 

Omze ambitie is om de resultaten ook toepasbaar te maken voor de praktijk. Juist omdat ons onderzoek aanknopingspunten bevat om te werken aan vraagstukken die zich voordoen in de werkpraktijk van alledag. Dat was de belangrijkste reden om dit boek te maken en de werkvormen uit te werken.

 

De beschreven principes en werkvormen zijn allemaal beproefde manieren van werken waar we zelf al veel ervaring mee hebben opgedaan en die hun waarde hebben laten zien voor vernieuwingstrajecten.

 

De toolbox bestaat uit een boek en werkkaarten waarmee u praktisch aan de slag kunt.

 

Bij de toolbox is ook een website gelanceerd, waar gebruikers hun ervaringen kunnen delen, en de auteurs in de toekomst nieuwe werkvormen zullen toevoegen.

 

Een recensie is te vinden op managementboek.nl.