Coaching, workshops & webinars
Le métier en développement

Agenda

 • 29 sept

  Leergang Systemisch coachen met talent

  Professionals die zich op hun talent voelen aangesproken zijn meer betrokken, creatiever en productiever. In dit traject leer je over de achtergrond en krijg je vooral veel praktische tools om sterke punten en talenten van mensen te ontdekken en die te benutten als springplank voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Speciale aandacht besteden we aan het systemisch perspectief en de methodiek van talentopstellingen.

  lire plus
 • 4 okt

  Postbachelor opleiding e-Learning

  Voor e-Learning met impact, een rijke variatie aan blended leer- en werkvormen

  lire plus
 • 6 okt

  Adviseren & Ontwerpen voor Leren in Organisaties

  Adviseur op het gebied van HRD, Opleiding & Ontwikkeling of L&D? En op zoek naar versterking van jouw vakmanschap? Deze FCE-leergang helpt je om jouw rugzak te vullen met vakkennis, modellen en tools op het gebied van ontwerpen, adviseren en leren.

  lire plus
 • 7 okt

  Masterclass Podcast als leerinterventie

  Op 7 oktober aanstaande toveren Josianne Savonije en Derk van der Pol (K&S Broadcasting) een ruimte op Maliebaan45 om tot een podcaststudio. Tijdens een dagdeel gaan deelnemers aan de slag om van voorbereiding tot opname een podcast te maken. Josianne en Derk gaan tijdens de masterclass in op hoe je van podcast een leerinterventie in jouw organisatie maakt.

  lire plus
 • 17 nov

  Online event bij 'Samen vernieuwen in de praktijk. Toolbox om werk te maken van innovatie'

  Iedereen die de toolbox Samen vernieuwen in de praktijk. Toolbox om werk te maken van innovatie vóór 17 november 2022 aanschaft, is van harte uitgenodigd om mee te doen aan dit online event.

  lire plus
 • 1 feb
  2023

  Faciliteren als persoonlijk vakmanschap

  Krachtige leerprocessen vormgeven en begeleiden

  lire plus

Curieux de ce qui bouge?

Voici notre blog et un aperçu des dernières nouvelles