Coaching, workshops & webinars
on Learning & Development

Agenda

 • 1 juni

  Masterclass Podcast als leerinterventie

  Op 1 juni aanstaande toveren Josianne Savonije en Derk van der Pol (K&S Broadcasting) een ruimte op Maliebaan45 om tot een podcaststudio. Tijdens een dagdeel gaan deelnemers aan de slag om van voorbereiding tot opname een podcast te maken. Josianne en Derk gaan tijdens de masterclass in op hoe je van podcast een leerinterventie in jouw organisatie maakt.

  Read more
 • 15 juni

  Positief onderwijs Meetup

  Op woensdag 15 juni 2022 organiseren we een Meetup voor iedereen die meebouwt aan de beweging van Positief onderwijs. Of je nu op een school werkt waar jullie al veel doen met positief onderwijs of op een school die dat graag (meer) zou willen of dat je iemand bent die scholen faciliteert in deze ontwikkeling; je bent van harte welkom! We delen onze kennis en ervaringen naar aanleiding van een actie-onderzoek op vier scholen en beantwoorden samen de vraag: Hoe breng je positief onderwijs in de praktijk op een school?

  Read more
 • 12 sept

  Ontwerpen & Faciliteren van Online en Blended Leren

  In deze leergang van drie maanden krijg je vaardigheid in het ontwerpen en faciliteren van online en blended leertrajecten. Je maakt kennis met een breed scala aan tools en ontwikkelt het vermogen om vanuit een ontwerpmodel tot effectieve en creatieve toepassingsmogelijkheden te komen.

  Read more
 • 29 sept

  Leergang Systemisch coachen met talent

  Professionals die zich op hun talent voelen aangesproken zijn meer betrokken, creatiever en productiever. In dit traject leer je over de achtergrond en krijg je vooral veel praktische tools om sterke punten en talenten van mensen te ontdekken en die te benutten als springplank voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Speciale aandacht besteden we aan het systemisch perspectief en de methodiek van talentopstellingen.

  Read more
 • 4 okt

  Postbachelor opleiding e-Learning

  Voor e-Learning met impact, een rijke variatie aan blended leer- en werkvormen

  Read more
 • 6 okt

  Adviseren & Ontwerpen voor Leren in Organisaties

  Adviseur op het gebied van HRD, Opleiding & Ontwikkeling of L&D? En op zoek naar versterking van jouw vakmanschap? Deze FCE-leergang helpt je om jouw rugzak te vullen met vakkennis, modellen en tools op het gebied van ontwerpen, adviseren en leren.

  Read more
 • 1 feb
  2023

  Faciliteren als persoonlijk vakmanschap

  Krachtige leerprocessen vormgeven en begeleiden

  Read more

Curious for more news?

Check out our blog and the overview of recent additions to the site