Coaching, workshops & webinars
on Learning & Development

Agenda

 • 1 okt

  Active Leadership Journey in the Spanish Pyrenees

  Being a leader is an adventure. To be able to make a difference, you are your most important instrument. Leadership asks for strength, energy and a clear direction. And also for self-knowledge, reflection and connection. During this five-day journey, we take you along on a reflection process to bring you closer to your strengths.

  Read more
 • 3 okt

  Systemisch coachen met talent

  Professionals die zich op hun talent voelen aangesproken zijn meer betrokken, creatiever en productiever. In dit traject leer je over de achtergrond en krijg je vooral veel praktische tools om sterke punten en talenten van mensen te ontdekken en die te benutten als springplank voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Speciale aandacht besteden we aan het systemisch perspectief en de methodiek van talentopstellingen.

  Read more
 • 11 okt

  The Body Talks

  Een reeks van 7 sessies om meer flow, coherentie en balans te ervaren in je leven. Voor iedereen die zoekt naar meer balans en veerkracht en die samenwerkt met andere mensen.

  Read more
 • 6 nov

  Appreciative Inquiry Lerend Netwerk Positief Organiseren

 • 14 nov

  Proceskunde, Werken met Aandacht

  Het aandachtig ondersteunen van de ontwikkeling van individuen, groepen en processen in sociale systemen: dat is waar Proceskunde, Werken met Aandacht over gaat.

  Read more
 • 28 nov

  Verhalen(d) Veranderen

  Dit FCE traject is bedoeld voor leidinggevenden en professionals die de kracht van verhalen willen ervaren en nieuwsgierig zijn hoe zij deze nog meer in kunnen zetten voor organisatieontwikkeling en vernieuwing. 

  Read more
 • 27 jan
  2020

  Faciliteren als persoonlijk vakmanschap

  Krachtige leerprocessen vormgeven en begeleiden

  Read more

Curious for more news?

Check out our blog and the overview of recent additions to the site