Vernieuwd FCE traject: Adviseren & ontwerpen voor leren in organisaties

13 jul 17

Vernieuwd FCE traject: Adviseren & ontwerpen voor leren in organisaties

De afgelopen twee jaar heeft de FCE gewerkt aan een grondige update van de vertrouwde leergangen 'Corporate Learning' en 'Ontwerpen van Leertrajecten'. En het resultaat is een mooi nieuw traject: Adviseren & ontwerpen voor leren in organisaties!

Je kunt een basisjaar volgen, waarin je een profiel kiest: adviseren of ontwerpen. Daarmee breng je jouw eigen accent aan maar je ontwikkelt natuurlijk jouw bekwaamheid op beide vlakken. Accent ligt op het oppakken van een vraag uit jouw organisatie, waar je een krachtige leerinterventie voor neerzet. Je vult jouw rugzak met theorie en tools.

Daarna kun je een verdiepingsjaar volgen waarin je nog een stap verder gaat: hoe zet je zelf een beweging in jouw organisatie op? Hoe sluit je aan op strategische ontwikkelingen? Hoe bouw je aan een lerende organisatie? Het accent ligt hier nog meer op jou als jouw eigen belangrijkste instrument, het is dus nog iets persoonlijker.

Het verdiepingsjaar staat open voor iedereen die in het verleden het eerste jaar van de LCL heeft gevolgd of de OVL heeft gedaan. Of als je al wat meer ervaring hebt in het vak en toe bent aan een nieuwe stap.

Geïnteresseerd in de vernieuwingen? Neem contact op met Janni Schipper!