AOLO 111834394671

Leergang Adviseren & Ontwerpen van Leren in Organisaties start 5 oktober

This page is not available in English - View in Dutch:


Meer leren over het ontwerpen van of adviseren over leertrajecten voor organisaties? Schrijf je nu in! Je bent nog niet te laat. De leergang Adviseren & Ontwerpen van Leren in Organisaties (AOLO) start op 5 oktober 2023.

Al ruim veertig jaar leidt de Stichting Opleidingskunde deelnemers op tot deskundige en creatieve professionals in het vakgebied van de Human Resource Development (HRD).

In
deze leergang ontmoet je jouw collega-deelnemers gedurende een periode van 9 maanden. Tijdens 7 bijeenkomsten van 2 dagen, 2 webinars en een aantal dagbijeenkomsten, werk je met ervaren gastdocenten aan actuele vraagstukken uit jouw eigen werk.

Collega's Mariel Rondeel, Erik Deen, Jeroen Hellings en Theo Visser zijn begeleiders van deze leergang en staan met hun voeten in de klei. Zij zijn allen actief in het vakgebied van Human Resource Development én schrijven daar regelmatig over in vakpublicaties. De gastdocenten belichten het leren in organisaties vanuit verschillende gezichtspunten en op een eigen manier.

In deze leergang geen hoorcolleges of honderden slides. Leren en werken wordt gecombineerd, door continu jouw eigen werkvraagstukken centraal te stellen in de bijeenkomsten.

Wil je meer informatie of je meteen inschrijven? Kijk snel op de website van de FCE.