zomerboekje levenvanjetijd 2 111966898391

Zomertijd reflectietijd

Nu gratis zomerboekje bij bestelling Leven van je tijd

Zomer staat voor lange, lichte dagen en natuur die kleurt en geurt. Ook wij mensen zijn in onze energie naar buiten gericht. Ideeën, inspiratie, veel contact en goede gesprekken met mensen om je heen. Als je weerklank vindt kunnen dingen in een stroomversnelling komen. Vaak is dit een periode waarin je steeds beter weet en voelt waar je je op wilt richten.

 

De zomer is echter ook een periode waarin heel duidelijk kan worden wat niet meer past of kloppend is. Omdat alles in het volle licht komt te staan, wordt ook datgene wat niet in orde is zichtbaar. Misschien word je geconfronteerd met dingen die helemaal niet gaan zoals je wilt of wenst en ervaar je moeilijkheden.

 

Beide informatiestromen, die gaan over wat je wel wilt én wat je niet meer wilt, kunnen helpen om keuzes te maken. Keuzes die het potentieel wat je het eerste half jaar van 2019 hebt opgebouwd gaan helpen om verwezenlijkt te worden. Keuzes die je gaan helpen om de tweede helft van dit jaar je ideeën en werk te volbrengen.

 

We maakten een zomerboekje als aanvulling op ons Leven van je tijd boek. Met nieuwe verhalen en reflectievragen die je helpen om in de zomer stil te staan bij wat je al bereikt hebt. En wat je nog te doen staat. Je krijg het zomerboekje gratis bij een bestelling van 'Leven van je tijd' in onze webshop. Wacht niet te lang want de oplage is beperkt.

 

Fijne zomer!

 

leven van je tijd en zomerboekje 111966896536