workshop duurzame inzetbaarhei 111969701677

Workshop duurzame inzetbaarheid


Vitaliteit, vakmanschap en verandervermogen

Werken vanuit passie en talent, mooie resultaten neerzetten en jezelf ‘gewoon’ blijven ontwikkelen. Dát is wat je wilt. Als medewerker, als manager, als HR adviseur; voor jezelf en jouw organisatie. En dat is alleen mogelijk als vitaliteit, vakmanschap en verandervermogen hand in hand gaan. De triple V.

 

In de praktijk van alle dag gaan gesprekken echter vaak over ‘hoe lang moet jij nog voor jouw pensioen?’, over de lage respons op het medewerkers tevredenheidsonderzoek, over het hoge percentage burn-outs of over het gebrek aan initiatief van medewerkers. Logisch ook, er staat nogal veel onder druk in de meeste organisaties.

 

Duurzame inzetbaarheid en duurzaam organiseren gaan hand in hand en er zijn al veel voorbeelden van organisaties die er met succes werk van maken. Er is een lijn te vinden in de knoppen waaraan zij draaien.

 

Workshop

In deze FCE-workshop maak je kennis met de drie pijlers van duurzame inzetbaarheid en hoe je daarop beweging kunt creëren. Welke knoppen zijn er? Waar kun je als manager of HR(D) adviseur het meeste mee? En hoe moedig je medewerkers aan om ook zelf initiatief te nemen? Aan de hand van jullie eigen casuïstiek verkennen we welke interventies een goede eerste stap kunnen zijn en het in zich hebben om als hefboom te fungeren.

 

Meer info