canon van leren en ontwikkelen vk rgb w215 h350 111905916995

Canon van leren & ontwikkelen is vernieuwd


De Canon van leren & ontwikkelen is het basiswerk over leren en ontwikkelen in organisaties en bevat zo'n 50 belangrijke concepten. Van 'Aangeleerd optimisme' tot 'Werkleren'. Deze week is bij uitgeverij Boom de geheel vernieuwde editie verschenen met nieuwe en geüpdatete artikelen met actuele ontwikkelingen en inzichten, evenals nieuwe stromingen in de organisatiekunde. (Bekijk hier de inhoudsopgave.)

 

Aan het boek werkten ruim vijftig auteurs mee, waaronder collega's Suzanne Verdonschot, Erik Deen, Luc Verheijen en Saskia Tjepkema. Het resultaat: vijftig toelichtingen op belangrijke concepten en hun grondleggers. Naast de toelichtingen delen de auteurs ook hun persoonlijke fascinatie, ervaring en kritische reflecties.
 
De Canon van leren & ontwikkelen is bestemd voor praktijkmensen zoals trainers, opleiders en adviseurs die zich bezighouden met leren en ontwikkelen in en om organisaties in de meest brede zin van het woord. Managers, wetenschappers en studenten vinden verdieping in de canon.

 

Meer informatie

Meer informatie vind je hier. Op www.canonvanlerenenontwikkelen.nl vind je nog eens 25 extra artikelen over invloedrijke concepten en hun grondleggers.