Wilja Welleweerd - Wiersema


ce profil n'est pas disponible en français

Media
Time is more valuable than money.
You can get more money but you can't get more time.
Jim Rohn

Cijfers zijn leuk!

Affiniteit met cijfers heb ik altijd al gehad. Deels is die ontstaan door mijn hbo en master business en marketing die ik heb gedaan, maar vooral in de praktijk. Cijfers zijn leuk! Met name door de manier waarop ik ze bij Kessels & Smit betekenis kan geven en verbinden met waarden als klant-, service- en mensgerichtheid. 

 

Met behulp van cijfers kan ik samen met collega’s analyses maken. Hoe staan we ervoor? Wat is de achtergrond hiervan? Wat verklaart deze cijfers? Het antwoord op die vragen kan zowel prettig als confronterend zijn. Het is daarom belangrijk om altijd open, verkennend en zorgvuldig te werk te gaan. Samen afwegen hoe iets beter kan of hoe we iets nieuws kunnen oppakken. Daarvoor ben ik graag vraagbaak en aanspreekpunt.

 

Mijn benadering is zoveel mogelijk individueel. Zowel klanten als onze adviseurs bied ik maatwerk. De ene collega wil het liefst helemaal ‘ontzorgd’ worden; de ander houdt ervan veel zelf te doen, van offerte tot en met het invoeren project- en inkoopnummers. We zijn er allemaal op gericht om optimaal rekening te houden met de wensen van de opdrachtgevers, ook met de manier waarop we een en ander financieel afwikkelen. Voorwaarde is dat alles in nauw onderling overleg gaat. Geen standaardbenadering hebben wil natuurlijk niet zeggen dat iedereen zijn eigen administratie voert. Dan raken we het overzicht kwijt.

 

Contact

Benieuwd naar wat Kessels & Smit voor uw organisatie kan betekenen?

Bel of mail Wilja Welleweerd - Wiersema