Rachel van der Werf


ce profil n'est pas disponible en français

Divers & dynamisch

Sinds maart 2021 ben ik de afdeling financiën van Kessels & Smit komen versterken. Het is door de diversiteit aan projecten een dynamische afdeling waar altijd wel wat gebeurt. Het is leuk en interessant om mee te kunnen denken over de administratieve afwikkeling van een project. Soms heb je complexe of grote projecten waar je goed na moet denken over de opzet van een project, zodat ook uiteindelijk de facturatie goed kan verlopen en het project administratief een soepel verloop heeft.

 

Gedurende een project verschaf ik financieel inzicht aan de projectleider en tegelijkertijd kijk ik ook naar eventuele knelpunten omtrent de facturatie en de afwikkeling daarvan. Het is dus niet een financiële baan waarbij je alleen maar achter de computer zit de administratie bij te werken, maar het gaat over overzicht houden wat er speelt en zorgen voor een goed georganiseerd administratief proces. Het contact met collega’s en externe partners is daarbij cruciaal.

 

Naast het dagelijkse werk geef ik samen met mijn collega van de financiële administratie ieder kwartaal inzicht in de individuele omzetcijfers van de adviseurs. Op die manier blijven zij geïnformeerd en kan er zo nodig tijdig bijgestuurd worden. Last but not least stelt het financiële team de jaarlijkse begroting op en doen wij de nodige controles en berekeningen ter voorbereiding van de jaarrekening.

 

Let's meet

Benieuwd naar wat Kessels & Smit voor uw organisatie kan betekenen?

Bel of mail