Josianne Savonije


This profile is not available in English.

Media

Samen eigen wijsheid stimuleren

Je leert je leven lang en ik ben ervan overtuigd dat wanneer de wil er is, je hier echt een feestje van kan maken! In mijn beleving brengt leren meer vertrouwen in jezelf, wat vervolgens resulteert in werkgeluk en welbevinden. Ik word enthousiast wanneer ik dit proces in beweging kan brengen voor en met anderen. Samen met mijn collega Jeroen vorm ik het K&S Lab. Onderzoeken, experimenteren, verbinden en innoveren is wat er in K&S Lab gebeurt. Het koppelen van kennis buiten K&S aan kennis binnen K&S zorgt dat we continu verder kunnen kijken dan onze neus lang is.

 

Leren en werken: naast live ook online en met ongewone vormen 

Vanuit het K&S Lab faciliteer en stimuleer ik online leren en werken. Ik verras mensen graag als het om de vorm gaat. Bijvoorbeeld door een podcast te maken met de belangrijkste onderzoeksresultaten, een kleurrijke impactmap met het verband tussen leren en strategische organisatiedoelen of een interactieve werkvorm met quizvragen om het denken op gang te brengen. Ik besteed aandacht aan mooie, prikkelende producten. Daarmee lukt het me vaak om mensen te enthousiasmeren en activeren. Ook helpen de producten om mensen positief te laten kijken naar de potentie van en effectiviteit van online leren en werken. 

 

Het K&S Lab springt snel in

Het mooie is dat je het hocus pocus van het leren en ontwikkelen niet in je eentje hoeft uit te vinden. Ik stap gemakkelijk in met mijn nieuwsgierige en open blik om erachter te komen wat de vraag achter de vraag is en wat er nodig is om eigen wijsheid te stimuleren. Ik ben een sparringpartner en adviseur die naast je zit en samen krachten bundelt om leerprocessen te ontwerpen en te onderzoeken in zowel het onderwijs als in organisaties. Hierbij gebruik ik altijd ongewone vormen en denk ik mee over manieren die ervoor zorgen dat online- en offline-ontmoetingen kunnen leiden tot leren. 

 

 

News and blogs

Let's meet

Benieuwd naar wat Kessels & Smit voor uw organisatie kan betekenen?

Bel of mail