HomeInspiratie en verdieping › Podcast

Hoe maak je van kleine stappen en successen een grotere innovatiebeweging? (Tjipcast)

Door: Suzanne Verdonschot web 111976674546 Suzanne Verdonschot, Tjip de Jong - 15-10-2019


Tjip de Jong gaat in deze podcast met collega Suzanne Verdonschot in gesprek over innovatie en leren in organisaties. En hoe je vanuit kleine stapjes en successen een grotere innovatie beweging kunt realiseren. Suzanne is actie-onderzoeker en ziet innovatie niet als een proces dat alleen plaatsvindt in een technische R&D afdeling. Het is juist onderdeel van het dagelijks werk! In deze Tjipcast verkennen we achterliggende opvattingen die innovatie in organisaties bepalen. En wanneer ze wel en niet werken. Ze bespreken hoe je innovatie kunt zien als beweging en op welke manier je dit praktisch kunt aanpakken. Met aansprekende voorbeelden uit supermarkten, een snoepjesfabriek en sportvakanties is dit een Tjipcast met handige tips voor je eigen werkpraktijk!

 

Tjipcast is een digitaal platform waar Tjip de Jong met kijkers, luisteraars en gasten nieuwe antwoorden en ongewone perspectieven verzamelt op taaie vragen die hij tegenkomt in de praktijk van alledag.

 

https://tjipcast.nl/tjipcast/hoe-maak-je-van-kleine-stappen-en-successen-een-grotere-innovatie-beweging-tjipcast-029-met-suzanne-verdonschot/