HomeInspiration › Podcast

Tijd en Plek - In gesprek met Peter Brinkman

This page is not available in English - View in Dutch:


Tijd en plek hebben voor Kessels & Smit België op een andere manier betekenis gekregen toen we naar aanleiding van ons 15-jarig bestaan als team afreisden naar het Griekse eiland Lefkas. Ons doel was om samen te vieren en na te denken over de volgende ontwikkelstap van ons gezelschap.

 

We vonden een mooie plek in Griekenland op het eiland Lefkas. Een eiland waar heden en verleden samen komen, de Griekse Goden heel erg voelbaar zijn en bezoekers volgens de overlevering kunnen genieten van een niet te evenaren, diepe en verkwikkende nachtrust. We ontmoetten er Peter Brinkman (Fysika Faroun) die er zijn bronplek gevonden heeft. Hij deelde verhalen over zijn eigen pad en nam ons mee naar verschillende krachtplekken op het eiland. Tijdens ons verblijf op Lefkas stonden Tijd en Plek centraal en kwamen we als gezelschap in contact met onze essentie.

 

Zo net voor de vakantie stuurden we een inspiratiemail naar onze klanten over het thema Tijd en Plek. Het leek ons dan ook het ideale moment om met Peter in gesprek te gaan over wat voor hem Tijd en Plek betekenen en hoe dat doorheen de tijd is veranderd. Hij vertelt over zijn eigen ontdekkingstocht, over hoe hij is mogen thuiskomen in de oude olijfboomgaard in Lefkas en over wat  het betekent om in het nu te leven. Hij vertelt over hoop en wat hij iedereen gunt. We nodigen je graag uit om tijd te nemen voor deze 54 minuten durende podcast over Tijd en Plek. 

 

De podcast is gratis te beluisteren op itunes, spotify en google podcast.