HomeInspiration › Podcast

This page is not available in English - View in Dutch:


In deze podcastserie hoor je hoe vier scholen op eigen wijze bouwen aan positief onderwijs en welk effect dit heeft op alle mensen die zich in de school bewegen. Je hoort verhalen van docenten, leerlingen en schoolleiders. Ook hoor je de ervaringen en tips van externe begeleiders die een tijdje optrokken met de scholen om positief onderwijs te laten landen. Deze podcastserie is onderdeel van een actie-onderzoek dat we eerder deden met deze scholen.

 

“Wellbeing is not just until you graduate, you go to the university and get a job. Wellbeing is for life.” – Caroline, docent op American School of The Hague

 

Aflevering 1: WHY

Motivatie, talentontwikkeling, stress en angst. Reden genoeg voor een school om op zoek te gaan naar een andere manier van onderwijzen. In deze aflevering hoor je waarom positief onderwijs voor de vier scholen de sleutel is tot geïnspireerde, gemotiveerde, gelukkige en ontspannen leerlingen en docenten. In deze aflevering introduceren we ook de vier scholen.

 

Luister via Spotify

Luister via Soundcloud

 

 

Aflevering 2: HOW

Aflevering 3: WHAT

 

Enthousiast en nieuwsgierig geworden? Op 15 juni organiseren we een meet-up met workshops en ruimte om kennis te delen rondom dit thema.