Lieve Scheepers

Media

Alles wat je aandacht geeft, wordt rustig

Ik geef graag ruimte aan dat wat aandacht vraagt. Omdat ik geloof dat wie en wat zich gehoord voelt rustig wordt. Omdat wie zich gezien voelt sterker wordt. De spanning voor een individueel gesprek, een teambijeenkomst: ze is er altijd. Soms voelt ze plezierig, soms lastig, meestal allebei. Ik onderzoek al die emoties en gedachten graag in contact met de ander(en). Het zijn krachtige beschermers van onze onderliggende kwetsbaarheid. Met mildheid, waardering en vanuit het besef dat het ook-niet-weten vaak tot beste inzichten leidt. Mijn intuïtie is daarin steeds meer mijn kompas.

 

Ik breng graag mensen samen vanuit warm gastvrouwschap waarbij alle stemmen welkom zijn. Omdat ik geloof in de kracht van de ontmoeting en de rijkdom van de diversiteit. Waarin betekenisvolle gesprekken kunnen ontstaan die mensen verderbrengen in de beweging waarin ze zitten. En omdat ik geloof dat persoonlijke warmte bijdraagt aan een context waarin mensen hun verhalen over wat hen bezig houdt, kunnen vertellen en met aandacht kunnen luisteren. Zodat ze vervolgens verder kunnen werken in de richting van hun verlangen en hun doelen. 

 

Ik bouw graag mee aan mooie plekken. Aan organisaties en omgevingen waar het goed is om te leven en te werken. Ik richt me daarbij vooral op managementteams en leidinggevenden omdat zij de belangrijkste contextbouwers zijn voor hun mensen. 

 

Ik bouw ook aan Plateau: het huis wat ik openstel voor ontmoeten, leren en vieren en wat zich steeds meer vult met bezoekers, vakgenoten en hun verhalen. Ongeveer alles wat ik te bieden heb als professional en als mens komt hier samen. 

Media

Dit inspireert mij

Contact

Benieuwd naar wat Kessels & Smit voor uw organisatie kan betekenen?

Bel of mail Lieve Scheepers