HomeCalendarEvent
23 juni

LIBREAU | Van kleine doorbraak naar grootschalige vernieuwing

This page is not available in English - View in Dutch:

In deze workshop vertelt K&S Collega Suzanne Verdonschot over meertjes, snoep- en andere fabrieken en giet zo de inzichten van haar onderzoek naar hoe je een kleine beweging groot kan maken in een helder en behapbaar verhaal. Ze deelt de conclusies en reikt een aantal helpende instrumenten om je eigen innovatie te verdiepen, te verbreden en te versterken. We gaan hiermee concreet ook aan de slag zodat werken en leren hand in hand kunnen gaan. Doe je mee?
 

Interesse?

We werken veilig en wel @Plateau.space in Bolderberg, België in op 23 juni van 9u tot 12u. Via deze link vind je alle informatie.

 

 

Met Libreau brengt Lieve Scheepers mensen bij elkaar rond een auteur van een boek. In die volgorde. "Het is de auteur die me als mens raakt, me aan het denken zet en in meest ruime zin bijdraagt aan het vakgebied van 'Leren en Ontwikkelen'. Met elke auteur kijk ik naar de beste vorm om te werken rond het boek. We bieden in een halve dag of meerdere dagen inhoud en een aanpak om te leren en te werken in de eigen werkpraktijk." Libreaus zijn voor iedereen die als zelfstandige of in een organisatiecontext samenwerkt met anderen als Leidinggevende, interne of externe adviseur, HR-professional, of vakgenoot in het brede domein van leren en veranderen.