HomeCalendarEvent
28 apr

The Body Talks

This page is not available in English - View in Dutch:

Sofie Hendrikx organiseert samen met Ilfaro ‘The Body Talks’, een reeks van 7 sessies om meer flow, coherentie en balans te ervaren in je leven. Door deel te nemen aan deze dagen creëer je meer lichaamsbewustzijn, oefen je op vele verschillende manieren je zelfregulatie, leer je technieken om je te ontspannen, gegrond te voelen, krachtiger en expressiever te communiceren. Voor iedereen die zoekt naar meer balans en veerkracht en die samenwerkt met andere mensen.

 

Tijdens de body sessies, doen we aandachts- en bewegingsoefeningen, ontspanningsoefeningen, visualisaties, yoga, meditatie en ademoefeningen. Op oplossingsgericht wijze wisselen we ervaringen uit, gaan we op zoek naar wat werkt, naar wat er nodig is en naar manieren om voor onszelf meer vrijheid, ruimte, meer gemak maar misschien ook kracht of zachtheid te creëren in onze energiecentra. Elke body-dag staat in het teken van een bepaald lichaams- en energiegebied en de daarbij horende gevoelens en emoties. 

 

  1. Bekken: gronden, aarden
  2. Buik: genieten, verbinden, zintuigelijke
  3. Zonnevlecht: autonomie, wil, realisatie 
  4. Hart: mededogen 
  5. Stem, expressie, eigenheid 
  6. Hoofd: Intuïtie  
  7. Kruin: spirituele en Integratie dag 

 

Door deel te nemen aan deze dagen creëer je meer lichaamsbewustzijn, oefen je op vele verschillende manieren je zelfregulatie, leer je technieken om je te ontspannen, gegrond te voelen, krachtiger en expressiever te communiceren. Iedereen die zoekt naar meer balans en veerkracht en die samenwerkt met andere mensen zal baat hebben bij het volgen van deze zeven dagen.

 

Praktisch

  • Data: 28 april, 19 mei, 16 juni, 15 sept, 13 okt, 10 nov, 8 dec. 2022
  • Op ilfaro, Prosperdreef 1, 3001 Heverlee, België