Nynke de Jong


This profile is not available in English.

Media

Bouwen aan groeigeluk

Ik geloof dat leren het beste werkt als je je nieuwsgierigheid volgt en passie voelt voor wat je doet. Als je leert vanuit iets wat je zelf interessant vindt, dan hebben leerervaringen betekenis voor je en wordt het onderdeel van jou. Dan ga je ermee werken en dan blijft het hangen. Zelf ervaar ik dit ook. Aan begin van elk jaar kies ik een jaarthema voor mijn ontwikkeling. Ik stel doelen en ga aan de slag. Daarnaast geloof ik in ‘het avontuur’ en zoek ik dat bewust op. Op deze manier leren en groeien maakt dat ik succesvol ben in mijn werk en met energie aan de slag ga. Ik noem dat groeigeluk. 

 

Als learning & development adviseur onderzoek ik samen met organisaties wat er nodig is om groeigeluk in het werk te versterken, en ontwerp ik leerinterventies die daaraan bijdragen. Het combineren van onderzoeken en ontwerpen vind ik heel krachtig. Die twee gaan goed samen: door te kijken wat er gebeurt, waar behoeftes liggen en wat er al goed gaat, kun je impactvolle leerinterventies maken. Ik denk en bouw graag mee met organisaties aan een leercultuur waarin medewerkers opbloeien en elkaar aansteken om het beste uit zichzelf te halen.

 

Mijn manier van werken is onderzoekend, zorgvuldig en gericht op co-creatie. Ik breng positieve en creatieve maakenergie met mij mee. Graag ga ik in samenwerking op avontuur om met elkaar te ontdekken wat een team of organisatie nodig heeft tot (nog meer) groeigeluk.   

Groeigeluk is...

Wanneer je iets nieuws leert waardoor je meer succes en energie ervaart... Pas op: het werkt aanstekelijk ;)

Let's meet

Benieuwd naar wat Kessels & Smit voor uw organisatie kan betekenen?

Bel of mail Nynke de Jong