HomeCalendarEvent
22 sept

LIBREAU | Impact Onderzoek: Samen in kaart brengen wat een leertraject oplevert

This page is not available in English - View in Dutch:

Op uitnodiging van Lieve Scheepers begeleidt collega Suzanne Verdonschot dit Libreau. We loodsen je in een halve dag door het boek IMPACT Onderzoek zodat je meteen inzicht krijgt in de aanpak en praktisch kan ondervinden hoe deze onderzoeksmethode je kan helpen in je eigen werkpraktijk.

 

Waarover gaat het?

Je kent vast het moment na een leertraject of een opleidingsdag dat je een evaluatieformulier mag invullen. Te warm, te koud, te veel, te weinig ... Maar hoe weet je nu of leer- en ontwikkelactiviteiten , kort of lang, mensen toerusten om effectiever te handelen in hun werk? Zodat ze er zelf baat bij hebben en de organisatie ook de resultaten ziet waar ze op hoopt? 

 

Wat gaan we doen?

Ik heb zelden een boek gezien wat je zo instant praktisch kan inzetten. Zo gaan we ook met elkaar aan het werk in dit Libreau: Suzanne neemt ons letterlijk mee door haar boek, laat je 'geeltjes' plakken en aantekeningen maken zodat je als het ware met een beetje beduimeld en doorwerkt boek naar huis gaat. Het zet aan tot denken en doen in je eigen werkcontext.

 

 

Met Libreau brengt Lieve Scheepers mensen bij elkaar rond een auteur van een boek. In die volgorde. "Het is de auteur die me als mens raakt, me aan het denken zet en in meest ruime zin bijdraagt aan het vakgebied van 'Leren en Ontwikkelen'. Met elke auteur kijk ik naar de beste vorm om te werken rond het boek. We bieden in een halve dag of meerdere dagen inhoud en een aanpak om te leren en te werken in de eigen werkpraktijk." Libreaus zijn voor iedereen die als zelfstandige of in een organisatiecontext samenwerkt met anderen als Leidinggevende, interne of externe adviseur, HR-professional, of vakgenoot in het brede domein van leren en veranderen.