HomeCalendarEvent
19 okt

LIBREAU I Kwetsbaarheid als kompas

This page is not available in English - View in Dutch:

Op uitnodiging van Lieve Scheepers begeleidt psychotherapeute en auteur Marijke Leys dit Libreau. Ze neemt ons in een halve dag mee door haar boek 'Kwetsbaarheid als kompas' en geeft praktische handvaten voor de eigen werkpraktijk.

 

Waarover gaat het?

In haar boek brengt Marijke jarenlang verzameld praktijkmateriaal samen in vier casussen. Met als rode draad het op zoek gaan naar, durven voelen en omarmen van onze kwetsbaarheid.  We onderzoeken wat het kan betekenen voor jou als mens en als professionele begeleider wanneer je meer aandacht besteed aan kwetsbaarheid en er zelf ook voor openstaat. 

 

Voor wie?

Deze middag richt zich op professionele begeleiders, zoals therapeuten, coaches en ook voor eenieder wie nieuwsgierig is hoe 'kwetsbaarheid' in het leven en in het werk een belangrijk kompas kan zijn.

 

 

Met Libreau brengt Lieve Scheepers mensen bij elkaar rond een auteur van een boek. In die volgorde. "Het is de auteur die me als mens raakt, me aan het denken zet en in meest ruime zin bijdraagt aan het vakgebied van 'Leren en Ontwikkelen'. Met elke auteur kijk ik naar de beste vorm om te werken rond het boek. We bieden in een halve dag of meerdere dagen inhoud en een aanpak om te leren en te werken in de eigen werkpraktijk." Libreaus zijn voor iedereen die als zelfstandige of in een organisatiecontext samenwerkt met anderen als Leidinggevende, interne of externe adviseur, HR-professional, of vakgenoot in het brede domein van leren en veranderen.